What to do when default username, password and ip address does not work on the belkin router?

feature

The default login credentials and IP addresses for Netgear Router with model numbers are:

 

Model

Default Username

Default Password

Default IP address

Kuro-box Pro

root

kuroadmin

192.168.11.150

LinkStation

root

-

192.168.11.150

Linkstation LS-GL v1

admin

password

acquired via DHCP

LinkStation Pro (LS-250GL) v1

admin

password

acquired via DHCP

LPV4-U2-300S

admin

password

acquired via DHCP

WAPS-APG600H

admin

password

-

WBMR-G300N

root

-

192.168.11.1

WBMR-HP-G300H

root

-

192.168.11.1

WBMR-HP-GN

root

-

192.168.11.1

WBR2-G54

root

-

192.168.11.1

 

WBR2-G54S

root

-

192.168.11.1

WBR-B11

root

-

192.168.11.1

WBR-G54

root

-

192.168.11.1

WCA-G

root

-

192.168.11.100

WCR-HP-G300

admin

password

192.168.11.1

WHR-300HP2

admin

password

-

WHR-600D

admin

password

-

WHR-G125

root

-

192.168.11.1

WHR-G54S

root

''blank''

192.168.11.1

WHR-HP-AG108

root

-

192.168.11.1

 

WHR-HP-G125

root

-

192.168.11.1

WHR-HP-G54

root

-

192.168.11.1

WHR-HP-GN

root

-

192.168.11.1

WLA2-G54C

root

-

192.168.11.100

WLAE-AG300N

root

-

192.168.11.100

WLA-S11G

root

-

-

WLI-TX4-AG300N

root

blank

1.1.1.1

WLI-UTX-AG300

admin

password

1.1.1.1

WLM2-G54

root

-

1.1.1.1

WMBR-HP-GNV2

root

-

192.168.11.1

 

WMR-300

admin

password

192.168.11.1

WMR-433

admin

''randomly generated''

192.168.13.1

WPL-05G300

admin

password

192.168.11.1

WXR-1900DHP

admin

password

192.168.11.1

WYR-G54

root

-

192.168.11.1

WZR-1750DHP

admin

password

192.168.11.1

WZR2-G300N

root

-

192.168.1.1

WZR-450HP2D

admin

password

192.168.11.1

WZR-600DHP

admin

password

192.168.11.1

WZR-AG300NH

root

-

192.168.11.1

 

WZR-D1800H

admin

password

192.168.11.1

WZR-G108

root

-

192.168.11.1

WZR-HP-AG300H

root

password

192.168.11.1

WZR-HP-G302H

root

-

192.168.11.1

WZR-HP-G54

root

-

192.168.11.1

If the default IP address and default login credentials do not work, chances are either you have forgotten your password or someone changed it.

In either case, you need to hard reset your router to default factory settings and then try the default IP and Password as per your model number from the list.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How can I earn Points?

Awarded a Best Answer 10 points
Answer Questions 2 points
Choose a Best Answer 3 points
Learn About Points and Levels >>
top arrow bottom arrow

Copyright 2018 © Router Technical Support | All Rights Reserved